24.9.2018

Maanantai

Aloitin maanantaina totuttuun tapaan seitsämän aikaan. Jakopaikkoja oli aamulle vain seitsämän, mutta siirtymäväli oli lyhyt, joten olimme takaisin kiidossa noin puoli kymmenen aikaan. Toinen kuorma oli todella typerästi suunniteltu ja saimme pitkään pähkäillä millaisen jakojärjestyksen teimme. Paikkoja oli 15. Saimme kaikki paikat lastattua kyytiin ja lähdimme kiidosta vasta yhdentoista jälkeen. 

Toisella kuormalla oli paljon työmaita ja yksityisiä asiakkaita. Koska lähdimme tavallista myöhemmin liikkeelle saimme työmailla odottaa tilauksen vastaanottajia, koska he eivät olleet paikalla eivätkä halunneet, että jätämme lavoja ilman, että he itse ovat näkemässä tilannetta. Haastavin paikka oli, kun veimme yksityselle asiakkaalle ikkunoita. Lavat joihin ikkunat oli laitettu oli rikki joka teki kuljettamisesta eriyisen vaikeaa. Asiakas halusi vielä lavat takapihalleen joten rikkinäisen kuormalavan ja epätasaisen pihan takia tämä oli hyvin haasteellista. Loput paikat oli helppoja ja ehdimme jopa pitää tauon.


Noudoille lähdimme poikkeuksellisesti Pennalaan ja haimme sieltä puoli autoa täyteen putkia. Lopuksi kävimme hakemassa a-kasseilta neljä lavaa muovipusseja ja menimme kiitoon purkamaan. Työpäivän lopetimme neljältä, joten työtunteja tuli yhdeksän.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

17.9.2018

17.10

26.9.2018