11.9.2018

Tiistai

Aamu alkoi normaalin tapaan kello seitsämältä ja ensimmäisenä lähdimme jonottamaan kenttätavaraa. Jonottamisessa meni hyvin aikaa, joten ensimmäinen kuorma piti saada kiireellä lastattua. Jakopaikkoja oli kenttätavaroiden lisäksi 12. Lähdimme kiidosta 8.10 ja ensimmäisenä menimme kempille viemään eurolavan jotain romua. Aamu meni nopealla tahdilla ja saimme jaettua aamukuorman kymmeneen mennessä. Toisen kuorman lastaamiseen meni paljon aikaa, koska terminaalissa oli kaaos meneillään.
  Yhdentoista aikaa saimme kuorman vihdoin ja viimein lastattua ja lähdimme Oilonille viemään paketteja ja kolmea lavaa. Luulin,että olisimme aikataulusta pahasti jäljessä mutta pääsimmekin jokimaalle tavalliseen tapaan viettämään taukoa kahden jälkeen. Puoli tuntia ennen noutoja juitsari soittaa ja ilmoittaa, että meidän pitää lähtä viemään kolmas kuorma messuhalliin, joka ei edes kuulu meidän jakoalueeseen. Kävimme hakemassa kuorman kiidosta ja siellä oli muutama rullakko, pari pakettia ja lavaa. Messuhalliin päästyämme oli hermot hyvin kireällä, koska ihmiset eivät osaa ajaa autolla taikka kävellä tien reunassa... Saimme tavarat lempattua oikeille paikoilleen ja pääsimme suoraan lähtemään takaisin kiitoon ja työpäivän lopetimme 16.10.
Mukavinta tässä päivässä oli kuskin pettämätön huumorintaju, vaikka olimmekin koko päivän aikataulusta myöhässä. Tänään opin myös hallitsemaan hermojani hitusen paremmin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

17.9.2018

17.10

26.9.2018