10.9.2018



Maanantai





Ensimmäisen harjoittelupäivän aloitin seitsämän aikaan aamulla. Jakopaikkoja oli aamulla vain kymmenen, joten pääsimme suhteellisen ajoissa lähtemään kiidolta. Aloitimme päivämme viemällä pari lavaa maaleja rälssinkadulle ja ensimmäisen kuorman viimeinen paikka oli vieterinkadulla. Lähdimme takaisin terminaalille jo 9.20.
 

 Toisen kuorman jakopaikkoja oli 13, mutta kaikki paikat olivat lyhyellä siirtymällä, joten saimme ne lastattua ja jaettua nopealla aikataululla. Jaot olimme saaneet vietyä jo puoli kahteen mennessä ja noudoille oli lähdettävä vasta tunnin päästä. Menimme jokimaalle pitämään taukoa. Noutopaikkoja oli vain yksi ja lähdimme kolmen jälkeen takaisin terminaalille. Kiidossa purimme kuorman ja veimme rahtikirjat toimistoon. Työvuoron lopetimme neljältä ja työaika oli 8h.
Kiidossa oli myös kokeilussa uudenlainen pakettisysteemi. Kaikki paketit vietiin yhdelle alueelle ja ne piti etsiä sieltä,tämä hidasti kuskien työtä hyvin paljon. Onneksi se systeemi kaatui saman päivän aikana. Päivä oli todella mukava ja opin käyttämään kapulaa ja hallitsemaan roklaa paremmin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

17.9.2018

17.10

26.9.2018